ADD Görele Şubesi açılışı yapıldı!...

 Görele Dr.Erdem Dülger Bulvarı’ndaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Görele Şubesi açılışına Atatürkçü Düşünce Derneği Belediye Başkan Yardımcısı Halil Ekiz, Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir, CHP Görele İlçe Başkanı Salih Zeki Bayram, İYİ Parti Görele İlçe Başkan Yardımcısı Seyfullah Çiçek, Büyük Türkiye Partisi Görele İlçe Başkanı Engin Camadan, CHP Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Ayhan Kozluca ve çok sayıda davetli katıldı.

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Görele Şubesi açılışı sonrası Giresun önceki dönem başkanı Hilmi Taşkın ve emekli tarih öğretmeni Hüseyin Çakıcı tarafından Cumhuriyet ve Atatürk konulu söyleşi yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Görele Şubesi Başkanı Nurettin Ertan Çakır” Kısa bir süre önce şubeleşmek için ADD Genel Merkezi’mize başvurarak onay almıştık. ADD Genel Merkezi’mizden onay aldıktan sonra ADD Görele Şubesi’nin yerini tutarak çalışmalara başladık.. Şube açılışımızı gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. ADD Görele Şubemize üye olmak isteyenler kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf ile birlikte 0532 374 64 14 nolu numaradan irtibata geçebilirler” dedi.

“Bu Mirası Ata’mızdan Devraldık Çocuklarımıza Devredeceğiz”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Görele Şubesi olarak 10-15 gün sonra kongrelerini yapacaklarını söyleyen ADD Görele Şubesi Başkanı Nurettin Ertan Çakır” Derneğimizin adı Atatürkçü Düşünce Derneği. Yani Atatürk gibi düşünebilmenin, Atatürk’ün düşüncülerinin yaygınlaştırılmasının misyonunu üstüne almış bir dernek. Atatürk düşüncesidir, 18 Mart 1915’te Gelibolu’da Çanakkale’yi geçirmeyen ve bir zaferle taçlandıran düşünce. Atatürk düşüncesidir, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan ve bir ulusun bağımsızlığını sağlamak üzere ulusal kurtuluş savaşının, milli mücadelenin ateşini yakan. Atatürkçü düşünce Erzurum, Sivas Kongreleri, Amasya Genelgesi ve Bağımsızlık Genelgeleri ile bu ulusu bağımsız ve özgür bir ulus haline getirendir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyetin, İlke ve Devrimlerinin korunması ve ilelebet yaşanması yönünde ciddi çabalar vermekteyiz, vermeye de devam edeceğiz” dedi goreleden haber-medya