‘AFAD Gönüllüsü’ kimlik kartlarını ve sertifikalarını aldı.

Törene video konferans yoluyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe kaymakamları, daire başkanları, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve çok sayıda AFAD gönüllüsü katıldı. Programda gönüllülere sertifikaları verildi.

Trabzon AFAD Gönüllüsü Görele esnaflarından Serdar Şahin” Trabzon AFAD gönüllüsü olarak bende AFAD DESTEK kimlik kartı takdimi  töreninde vardım beni mutlu eden  bir törendi çünkü hem Giresun hemde Trabzon da ilk kimliği alan kişi bendim ve tören yapılmamıştı içimde ukte kalmadı AFAD başkanlık İdris Varlı hocam Trabzon il AFAD müdürümüz Ömer kıratlı ve özel olarak 

(AFAD Trabzon  koordinatörümüz M. Önder Baytar bey ) ve tüm. Koordinatörlerimize sonsuz teşekkür ederim.

 ayrıca eğitimlerimi ve  kimligimi ilk aldığım yer Giresun AFAD koordinatörlerime Göksel elifoğlu, Önder.Taş , Muhittin Soysal, Ümit Atlıhan , Y.H Süleyman abi, özkan aktaş  ,  ve birlikte göreve , eğitime destek amaçlı göreve gittiğim gönüllü arkadaşlarıma özellikle hep yanımda varlığını hissettiğim hasan uzun ve Süleyman arkadaşlarıma tebrik için arayıp mesaj atan herkese teşekkür ederim.

İyi , doğru ahlaklı adil adaletli  insan olmaktan ayrılmayacağım her zaman aldığım eğitimlerin karşılığını vereceğim biliyorumki bir yerlerde  yardıma ihtiyacı olan insanlar var , belkide o insan biziz  göreve giderken kendimize koşuyorum yaptığımız gönül işi maddi veya iş  Ünvan beklentim hiç olmadı vatanını seven bir birey olarak elimden geldiğince koşmaya devam ediceğim aldığımız  teşekkür sözleri  bizi eğitenlere ve gönüllü yetiştiren kurumlara olsun bana görev yaptığımız yerdeki mağdur insanın yardımına kosunca bizlere Allah razı olsunu yeterli. Eğitimlerden görevlerden hiç eksik olmadım işimi gücümü bırakıp  hep gittim yine olsa yine gidicem

Muhtarlar ve Afad Gönüllüleri Destek AFAD Gönüllüsü oluyor töreninde, Trabzon ilimizden 18 ilçeden 273 muhtarın da aralarında bulunduğu 476 gönüllünün Destek AFAD Gönüllüsü kimlik kartı taktim töreni düzenlenmiştir.

Törene sayın bakanımız Süleyman Soylu da uzaktan görüntülü katılım sağlamıştır” dedi goreleden haber-medya