AFAD gönüllüsü Serdar Şahin’e AFAD Gönüllü Kimlik Kartı verildi!...

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından AFAD’a destek olacak, yaşatmak için yaşamak prensibi ile yoğrulmuş bilgi, beceri ve istekliliğe sahip gönüllüler kazanmak ve yetiştirmek amacıyla AFAD Gönüllülük Projesi’ni başarıyla tamamlayan AFAD gönüllüsü Görele esnaflarından Serdar Şahin’e AFAD Gönüllü Kimlik Kartı verildi.

AFAD Gönüllülük Projesi kapsamında 6 online eğitimi olan Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi, Afet Risklerini Azaltma, Afet Risklerini Anlama, Kişisel Stres Yönetimi,  Hafif Arama Kurtarma (Teorik),Liderlik, Yüz Yüze eğitimler Temel Yangın Bilgisi,  İnsani Yardım, Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek, Çadır Kurma eğitimi, İlk Yardım eğitimi, Hafif Arama Kurtarma, Arama Kurtarma Faaliyetlerinde Kullanılan Düğümler eğitimlerini başarıyla tamamlayan AFAD gönüllüsü Görele esnaflarından Serdar Şahin’e AFAD Gönüllü Kimlik Kartı verildi.

AFAD gönüllüsü Görele esnaflarından Serdar Şahin” AFAD gönüllülülerinin hem online hem de yüz yüze bitirdikleri eğitimlerinin karşılığında belge alınır. Gönüllükte en yüksek olan belge ise destek AFAD gönüllüsü kartıdır. Bugün Giresun AFAD dan ilk kartı alan kişiyim benim gibi yüzlerce binlerce arkadaşım alacaklar öncelikle bu kartı almak için bir çok zorlu hem online özelikle yüz yüze egitimleri bitirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum özelikle kartımı bende çok emeği olan gönüllü koordinatörümüz Yücel Hendekçi hocama ve birbirinden değerli koordinatör hocalarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bugün hem de mezuniyet yaşamış oldum birbirinden kıymetli gönüllü arkadaşlarda tanıdım gönlünü sadece halka hizmet için atan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. AFAD Gönüllükte Sadece halkımıza adil ve devletimize Adaletli hizmet için yarışacağım arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi goreleden haber-medya