AFAD, Görele'de Afet Farkındalık Eğitimi Verdi!...

Eğitimde, katılımcılar afet anında yapılması gerekenler konusundan bilgilendirildi ve çalışma kapsamında hazırlanan eğitim videoları izletildi.

Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Koordinatörü Göksel Elifoğlu ve AFAD gönüllüsü Serdar Şahin tarafından Görele KYK yurdunda kalan öğrencilere ve yöneticilerine Deprem anında yapılacaklar, yangın, su baskını ve diğer afetlerde neler yapılması gerektiği de anlatıldı.

Vatandaşların afetle ilgili sorularını önemsediklerini vurgulayan Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Koordinatörü Göksel Elifoğlu ve AFAD gönüllüsü Serdar Şahin” Giresun AFAD Koordinatörümüz Göksel hocam bugün Görele KYK yurdunda kalan öğrencilere ve yöneticilerine afed farkındalık eğitimi verdi, bende AFAD gönüllüsü olarak katıldım ilçemizdeki farkındalık eğitimlerine katılanlara teşekkür ederiz .  Afet anından yapılması gereken konularla ilgili doğru, yanlış davranışları tespit ediyoruz. Bu konuda çocuklarımızla eğitici oyunlar oynayarak farkındalık eğitimleri vermek için oyunlarımızla çocuklarımıza ulaşmaya, oyunlar içerisinde bilgiler vermeye çalışıyoruz. 2022'de kentteki tüm kesimlere ulaşmayı hedefliyoruz. Eğitimlerimiz 2021 yılı boyunca edecek” dediler. goreleden haber-medya