ANLAMLI İMZA KAMPANYASINA DESTEK BÜYÜYOR!...

14 yıldır Giresun günleri Tanıtım etkinliğine aralıksız olarak katılan Giresun Medya Platformu, Giresun’a havaalanı yapılması, Eğribel tüneli ve Çanakçı ’ya yol imza kampanyası düzenleyerek kamuoyuna ses getirmişti.

Giresun İstiklal Madalyasını Hak Ediyor

Konuyla ilgili olarak Giresun Medya Platformu Başkan Vekili Sadi Toygar “Giresunlular, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, tarihin yapılması ve yazılmasında önemli görevler üstlenmişlerdir. Giresunlu uşaklar Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Kafkaslar’da, Bakü’de büyük yararlılıklar göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylemlerinde vurguladığı gibi; Sakarya’da, Afyon’da Dumlupınar’da, Polatlı’da, Haymana’da, Mangal Dağı’nda canlarını, kanlarını vermişler, kahramanca savaşmışlar, destan yazmışlardır. Giresun ilinin manevi şahsiyetinin İstiklal Madalyasıyla taltifi gerekliliğinin daha fazla geciktirilmeden yerine getirilmesi, Giresun halkını son derece memnun edecektir. Giresun isminin önüne ‘’YİĞİT’’ unvanının getirilmesi için gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bu nedenle Giresun Günleri’nde Giresun Medya Platformu standında imza kampanyası başlatıyoruz” dedi.

Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri , basın mensupları ve vatandaşlar anlamlı kampanyaya imza atarak destek veriyor ve ‘’Giresun ilinin manevi şahsiyetine İstiklal madalyasının taltifi gerekliliğini daha fazla geciktirilmeden yerine getirilmesi, Giresun halkını son derece memnun edecektir’’ dediler