Ay Yıldızlı Bayrağımız Tokyo’da Dalgalanıyor!...

Dünyanın en büyük spor organizasyonu 32. Yaz Olimpiyat Oyunları, Japonya'nın başkenti Tokyo'da bulunan Japonya Ulusal Stadı'nda düzenlenen açılış töreniyle resmen başladı. Japonya kültüründen gösterilerin yer aldığı açılış töreninde ülke sporcularının geçişlerinin ardından oyunlar boyunca yanacak meşale yakıldı ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları resmen başladı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları, düzenlenen açılış töreniyle resmen başladı. "Discover Tomorrow (Yarını Keşfet)" sloganıyla gerçekleştirilen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılışı Japonya Ulusal Stadı'ndaki törenle yapdı. 8 Ağustos'taki kapanış törenine kadar sporcular, birçok branşta büyük bir mücadelenin içinde olacak. Oyunlarda 206 ülke adına 11 binden fazla sporcu madalya için ter dökecek.

 

Sporseverler, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ile Eurosport 1, Eurosport 2'den izlenebilecek.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda farklı branşlarda mücadele edecek 108 sporcuza  başarılar diliyoruz. Kalbimiz sizinle atacak! Göğsünüz madalya dolsun!