BİZİ GİRESUNLU OLARAK GÖRMÜYORLAR!...

Giresun Erol Aksu Süper Amatör Ligi’nin şampiyonu Tireboluspor, 1926 Bulancakspor ile 30 Nisan Cumartesi günü Saat 14:00’te Giresun 75.Yıl Etbaşoğlu Stadı’nda BAL’a çıkmak için baraj maçı oynayacak

Eynesil Belediyespor'un 3. Lige yükselmesinin ardından Deplasmanlı Bölgesel Lig (BAL)'da kümede kalan  Görelespor'un dışında hangi takımın  ilimizi temsil edeceği oynanacak olan baraj maçı sonrasında belli olacak.

Yıllardır BAL'da mücadele eden 1926 Bulancakspor Giresun Süper Amatör Küme şampiyonu Tireboluspor'la baraj maçı oynayacak.

 "BİZİ GİRESUNLU OLARAK GÖRMÜYORLAR"

 Cumartesi günü saat 14.00'de 1926 Bulancakspor-Tireboluspor arasında oynanacak  Bal baraj   maçı öncesi Tireboluspor  Antrenörü Aziz Tekbaş, karşılaşmanın çim sahada oynatılmamasına tepki gösterdi!

Tekbaş şunları söyledi:

“Bu maçın doğal çim sahada oynanmasını istedik öyle de olması gerekiyordu ama bizi sanırım Giresunlu olarak görmüyorlar. Biz Giresun’u temsil etmiyor muyuz? Eynesil Tirebolu, Bulancak, Keşap biz kim için çalışıyoruz? Oyuncuların moral, motivasyon ve heyecanı için çim sahaya ihtiyaç var. Maça gelecek olursak; her iki tarafın da şansları eşit. Giresun’u en iyi şekilde temsil edecek takım şampiyon olsun. Kaliteli oyunculara sahibim. Bir dokunuşa ihtiyaç vardı. Bunu yaptık. Fiziksel eksiklikleri giderip ezber oyununa alıştırdım. 17 yıl sonra bir şansımız var ve bunu kullanmak istiyoruz. Bu arada Erdem Karaman hocamıza da katkı ve emekleri için çok teşekkür ederim” goreleden haber-medya