Çanakçılı Doç. Dr. Çağrı Yayla Başarı Ödülü!...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) tarafından düzenlenen 'Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane 2022 Ödülleri' gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde görev yapan Çanakçı Akköy Köyü’nden Emekli Öğretmen Çağlar Yayla ile Emekli Hemşire  Nahide Yayla’nın oğulları  Doç. Dr. Çağrı Yayla 2022 yılı kendi dalında en çok yayın yapma ödülünün  sahibi oldu.

Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde görev yapan Doç. Dr. Çağrı Yayla ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı.

TÖRENDE ÖDÜL ALAN İSİMLER

 

Akademik dalda ödül alan isimler:

 

Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar, Prof. Dr. Betül Sözeri, Doç. Dr. Çağrı Yayla, Prof. Dr. Dilek Şahin, Doç. Dr. Neslihan Üstündağ Okur, Dr. Öğr. Nurdan Yalçın Atar, Dr. Öğr. Işıl Kutbay, Doç. Dr. Neslihan Üstündağ Okur, Prof. Dr. Şükran Köse, Doç. Dr. Erkan Türker Boran, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Akgül

 

Spor dalında ödül alan isimler:

 

Rabia Çalış, Sinem Nur Boz, Zehra Cihan

 

Medya dalında ödül alan isimler:

 

Gökçe Tümer, Ceyda Erenoğlu, Elif Küçük, Özlem Yurtçu Karabulut, Fatma Demir Turgut, Melike Şahin, İslim Çobanoğlu, Doğukan Gezer

 

Öğrenci Özel Ödülü'nü kazanan isim ise Rümeysa Çalışkan oldu.

ÇAĞRI YAYLA KİMDİR?

1983 doğumlu ilkokula 1989 yılında Çanakçı’da başladı. Orta öğretime 1994 yılında Giresun Hamdi Bozdağ Anadolu lisesinde devam etti. 1998 yılında Trabzon Yomra Fen Lisesinde lise eğitimine başladı. Lise eğitimi sonrası Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde Uzmanlık eğitimine başladı. 2013 yılında Kardiyoloji Uzmanı olarak Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde göreve başladı.

2017 yılında Doçentlik unvanı alan Doç. Dr. Çağrı Yayla, şuanda Ankara Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji bölümünde görev yapmaya devam ediyor.

Kendisi gibi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Kadriye Gayretli ile evli olan ve Profesörlüğe hazırlanan Yayla iki çocuk babasıdır.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak  2022 yılı kendi dalında en çok yayın yapma ödülünün  sahibi olan Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde görev yapan Çanakçı Akköy Köyü’nden Emekli Öğretmen Çağlar Yayla ile Görele Belediyesi eski Meclis Üyelerinden Emekli Hemşire  Nahide Yayla’nın oğulları  Doç. Dr. Çağrı Yayla’yı kutluyor, diliyoruz. goreleden haber-medya