Çanakçılı hemşerimiz Şinasi Dede Güven Tazeledi.

Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği, geçtiğimiz Cumartesi günü derneklerinin olağan genel kurul toplantısını yaptı. Genel kurula Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Giresun İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği Genel Başkanı (GİRİB) Kemal Tokmak ile beraberlerinde Metin Gökçe,  İsmail Hartamacı ve İsmail Kara, Dernek Başkanı Şinasi Dede, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Dernek tüzüğü gereği iki yılda bir yapılan dernek olağan genel kurul toplantısı, 8 Mart 2024 tarihinde dernek binasında gerçekleştirildi.

RAPORLAR İBRA EDİLDİ

Genel kurul toplantı yeter sayısına ulaşılmasının ardından divan kurulu belirlendi ve genel kurul toplantısını devralarak gündem geçti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Dernek Denetleme ve Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile mali raporlar okundu. Bu raporlar, üyelerin ibrasına sunuldu ve ibra edildi. Raporların ibra edilmesinin ardından divan kurulunca yönetim kurulu adaylıkları için beş dakika süre verildi. Süre sonunda mevcut başkan Şinasi Dede tarafından yönetim kurulu aday listesi divan kuruluna teslim edildi. Başka aday listesi olmayan genel kurulda Şinasi Dede başkanlığındaki yönetim kurulu, üyeler tarafından yeniden seçilmiş oldu.

‘DESTEĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ’

Seçim sonuçlandıktan sonra yeniden başkan seçilen Çanakçılı hemşerimiz Şinasi Dede, “Bize her zaman ve her yerde maddi ve manevi destek oldunuz. Bu destek ve güveninize layık olmak için ben yönetim kurulumuz, gece gündüz demeden, yorulmadan, usanmadan çalıştı. Sizlere hizmet etmek ve derneğimizi her geçen gün daha da ileriye taşımak adına elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bize yüklediğiniz bu büyük sorumluluğun farkındayız. Bunun gereğini yapmak için bana ve yönetim kuruluma gösterdiğiniz güven ve destek için ayrıca çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz dönem içerisinde derneğimize mülk edindirmek için siz değerli üyelerimizin desteği ve kıymetli hemşerilerimiz ile İstanbul Giresunlular Vakfı’nın bağış ve katkıları ile bu gün içinde bulunduğumuz dernek ofisimizi 2022 yılının Aralık ayında, dernek tüzel kişiliği adına satın aldık. Bu ofis, siz değerli Giresunlu hemşerilerimizin evidir. Her zaman ve her yerde birlik ve beraberlik içinde olan, milli mücadele yıllarında Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında eşsiz katkıları bulunan Giresun uşakları olarak bize yakışanı yapacağız. Buna inancımız tamdır. Bu vesile ile bana ve yönetimime verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak genel kurulumuzu onurlandıran çok değerli misafirlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL