Çavuşlu’nun Masa Tenisindeki Yıldızları!...

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Mahalli Küçük Kız-Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması 25-27 Nisan 2022 tarihleri arasında 19 Eylül Spor salonunda yapıldı.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Spor Şube Müdürü Sefa Öztürk, Masa Tenisi İl Temsilcisi Erol Can, Okul Müdürü Ali Kemal Bodur, Uluslararası Masa Tenisi Hakemi Nuri Akın, Ulusal Hakemler Sebahattin Şahin ve Yakup Gün tarafından takdim edildi.

Okul Sporları Mahalli Küçük Kız-Erkek Masa Tenisi İl Birincisi olan Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu ve Çavuşlu Şehit Kadir Aydin Ortaokulu 28-30 Mayıs tarihleri arasında Gümüşhane' de yapılacak olan grup müsabakalarında İlimizi temsil edeceklerdir.

Küçük Kızlar

1- Çavuşlu Şehit Kadir Aydın Ortaokulu

2- Gedikakya Ortaokulu

3- Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

4- Mustafa Kemal Ortaokulu

Küçük Erkekler

1- Yalıköy Şehit Piyade Teğmen Barış Çakır Ortaokulu

2- Kanuni Ortaokulu

3- Giresun 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

4- Bulancak İmam Hatip Ortaokulu

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları küçük kız-erkek masa tenisi İl birinciliği yarışmalarında İl birincisi olan Çavuşlu Şehit Kadir Aydın Ortaokulu öğrencilerini ve Beden Eğitimi öğretmeni Nuri Dönmezer’i tebrik ediyor, 28-30 Mayıs tarihleri arasında Gümüşhane' de yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diliyoruz. goreleden haber-medya