Çepni Kadınları Resim Sergisinin Geliri Kız Çocuklarına Eğitim Bursu Olacak!...

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği’nin15-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’ndeki Çepni Kadınları resim sergisi ve sanat danışmanlığını Varol Uzlu'nun yaptığı Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’ndeki Çepni Kadınları resim sergisinin açılış kokteyline Çepni Dernekler Federasyon Başkanı Recep Genç, Çepni Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Hasibe Abanoz ve Federasyon yöneticileri katıldı.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Oya Canbazoğlu’na misafirperverliği için teşekkür eden Çepni Dernekler Federasyon Başkanı Recep Genç” Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneğinin Dolmabahçe sarayı sanat galerisindeki Çepni Kadınları resim sergisine Çepni Dernekler Federasyonu olarak Federasyon yöneticilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Dernek Başkanı Oya Canbazoğlu’na misafirperverliği için çok teşekkür ederiz” dedi.

Sergiden elde edilecek gelirin, kız çocuklarına eğitim bursu olarak verileceğini söyleyen Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Oya Canbazoğlu” Dolmabahçe Sarayı Milli Saraylar Sanat Koleksiyonları Müzesi'ndeyiz.

" Çepni Türkleri" temalı fotoğraf sergimize katılan; Beşiktaş Kaymakamı Sn. Önder Bakan,  MHP MYK üyesi Sn.Bülent Maşaoğlu, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ömer Kul, Elçibey Vakfı Başkanı ve Kurucu Başkanlarımızdan  Sn.Agil Samedbeyli, Çepni Dernekler Federasyonu Başkanı  Recep Genç , Orta Asya Türkmenleri Başkanlarından Sn.Aslan Türkmen,,Sn.Ahmet Çiçek,Sn Fatih Aydın,Sn.Sevilay Kurt ,Sn.Hüseyin Avcı ,Sn.İsmail Çelebi Ve ''Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Dernegi'' Yönetim -Denetim Kuruluna ,İl ve ilce Başkanlarıma ,  Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan Sn.İbrahim Çetinsoy ,  Adil Deniz, Ümit Aytekin ve Tüm  değerli misafirlerimize teşkilatım adına, sonsuz teşekkür ederim” dedi. goreleden haber-medya