CHP Halkın Sorunlarını Yerinde Dinledi!...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki oluşan 40 kişilik parti heyeti Giresun ve ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkının ve esnafların sorunlarına dinledi.

İlk olarak in bir araya gelen Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, İzmir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sevda Erdan Kılıç, daha sonra Görele Ziraat Odası, Görele Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Çavuşlu Katı Atık Çöp Tesziyaret esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet edip, Görelelilerin sorunlarını dinleyerek, CHP’nin çözüm önerilerini anlatı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, İzmir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sevda Erdan Kılıç’ıın esnaf ziyaretinde CHP 24. Dönem Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Görele İlçe Başkanı Salih Zeki Bayram, CHP Görele İlçe Başkan Yardımcısı Nazmi Turkut Odabaş, CHP Görele Kadın Kolları Başkanı Semra Palak, CHP Görele Belediye Meclis Üyeleri Aysel Uzun, Salih Sıtkı Melikoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerimiz katıldı.