CHP Heyetinden KOFD Bayram Ziyareti!...

Görele Belediye Başkan Vekili emekli öğretmen Hüseyin Çakıcı, İlçe Başkanı Nurettin Ertan Çakır, Belediye Meclis Üyeleri İlkay Odabaş, Aysel Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Semin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede ve parti yöneticileri ile birlikte Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Asiye Divli ve yöneticilerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi, bayramlarını kutladı.

Dernek üyelerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Görele Belediye Başkan Vekili emekli öğretmen Hüseyin Çakıcı, İlçe Başkanı Nurettin Ertan Çakır, Belediye Meclis Üyeleri İlkay Odabaş, Aysel Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Semin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede ve parti yöneticileri, engellilerin hayatın her alanında öncelikli olması gerektiğini vurgulayarak, engellilerin güven içinde daha rahat koşullarda yaşamaları için hem yerelde hem de Meclis’te iş birliği içinde her türlü çalışmaları yürüteceklerini belirtiler.

Engelli yurttaşların sıkıntı ve ihtiyaçlarının çok fazla olduğunu Görele Belediye Başkan Vekili emekli öğretmen Hüseyin Çakıcı“Hepimizin en birincil görevi engellerin olmadığı bir Türkiye, bir Görele yaratmak. Engelli yurttaşlarımızın daha rahat ve güvenli koşullarda hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak. Tüm yurttaşlar hep birlikte, engellilerimiz için daha ulaşılabilir, daha rahat bir hayat yaratmak zorundayız. Buradan Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneğimiz vasıtasıyla tüm engelli yurttaşlarımızın bayramlarını kutluyor, selam ve sayılarımı sunuyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Görele Belediye Başkan Vekili emekli öğretmen Hüseyin Çakıcı, İlçe Başkanı Nurettin Ertan Çakır, Belediye Meclis Üyeleri İlkay Odabaş, Aysel Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Semin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede ve parti yöneticilerine teşekkür eden Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli” Öncelikle 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Bayramı dolaysıyla derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Görele Belediye Başkan Vekili emekli öğretmen Hüseyin Çakıcı, İlçe Başkanı Nurettin Ertan Çakır, Belediye Meclis Üyeleri İlkay Odabaş, Aysel Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Semin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede’ye ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi goreleden haber-medya