CHP’li Giresunlu Aday Adayları İstanbul’da Buluştu!...

İstanbul’daki Giresun’lu Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Adayları ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dereli Belediye Başkan adayı Özlem Uzuner” Başta İBB Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Tam yol ileri” dedi.

İstanbul Giresunlular Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada” CHP Dereli Belediye Başkan adayı olan Sn. Özlem Uzuner derneğimizi ziyaret etmiş olup, kendisine başarılar diliyoruz. Ayrıca Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Fatih Kuloğlu’na yeni seçilen yönetim kurulumuza yaptığı hayırlı olsun ziyareti için teşekkür ediyoruz” denildi.

İstanbul Giresunlular Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği’ndeki etkinliğe katılan CHP Güngören Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Ayşe Dursun ve Nuran Ortaçlı” Giresun Çevre Kültür ve Dayanışma Derneğimizde Giresunlu olan Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Aday ve Aday Adaylarımızla bir araya geldik.Dernek Başkanımız  Ahu Karaibrahimoglu’ne ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi goreleden haber-medya