CHP’li Hasbi Dede, Emeklilere su faturasında %50 indirim sözü verdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Görele Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge CHP TBMM Divan Kâtip Üyesi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, önceki dönem milletvekilleri Selahattin  Karaahmetoğlu, Necati Tığlı, Eşref Karaibrahimoğlu, Mustafa Çakır, İl Başkanı Dr.Gökhan Şenyürek , İlçe Başkanı Nurettin Ertan Çakır, İl Kadın Kolları Ayca Kozluca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevilay Çolak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede, Çanakçı İlçe Başkanı Sebahattin Kudal, Çanakçı Gençlik Kolları Başkanı Yayla Kayacı, Çavuşlu Belediye Başkan Adayı Şenol Hamza, Görele Engelliler Komisyonu Başkanı Ünal Arslan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda Görele halkı katıldı.

1 Nisan tarihinden itibaren emeklilere su faturalarında %50 indirim sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Görele Belediye Başkan Adayı Hasbi Dede” Çok güzelsin Görele. Bahar kendini gösterdi. Bu şehrin güzel kalpli insanları kazanacak. Bugün, Görele'nin en büyük, en güçlü ittifakını kurduk. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, hepimizin geleceği için oylarımızı ve güçlerimizi birleştiriyoruz.  Teşekkürler Görele, Tam Yol İleri” dedi.

CHP TBMM Divan Kâtip Üyesi  Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş” Görele'de bu iş tamam, Hasbi Dede artık Başkan. Yoğun kalabalık ve coşku ile gerçekleşen mitingimizde Görele bugün kararını pekiştirdi, tarih yazdı. Hasbi başkanıma Görele Belediye başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Konuşmamda da dediğim gibi; milletvekili olarak her zaman dayanışma içinde olacağım. Yolu açık olsun” dedi goreleden haber-medya