ÇIKIŞIN BAŞLANGICI OLSUN!...

Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan GZT Giresunspor, 8. Hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Puan sıralamasında bir Çotanaklar’ın bir üst basamağında yer alan İzmir temsilcisi karşısında sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak Yeşil Beyazlılar, artık maç saatini bekliyor.

ARTIK KAZANALIM

Saat 16.00’da başlayacak ve Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Her iki takım için de büyük önem taşıyan maçta kazanan kötü gidişata ‘dur’ diyecek.

Ligde oynadığı son üç maçta 2 beraberlik alan Yeşil Beyazlılar, son haftalardaki göze hoş gelen oyununu bu kez galibiyetle taçlandırmayı istiyor. Bu haftaya dek 2 kez gol sevinci yaşayan Çotanaklar, kalesinde ise 9 gol gördü.

Bunların yanı sıra ev sahibi Göztepe ise geride kalan 7 haftada 1 galibiyet alırken, 2 beraberlik 4 mağlubiyete imza attı. İzmir temsilcisi 7 kez rakip ağları havalandırırken, 11 kez de kendi kalesinde gol gördü.

KELEŞ; “KAZANACAĞIZ”

GZT Giresunspor’un Teknik Direktörü Hakan Keleş, Göztepe ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacaklarını söyledi. Rakibi iyi analiz ettiklerini kaydeden Keleş, “Artık kazanmalıyız. Bunu biz de biliyoruz. İnşallah kazanacağız. Son haftalarda iyi bir oyun oynuyoruz. Bunu galibiyete döndürme vakti geldi. Sahaya kazanmak için çıkacağız.” dedi.

İKİ EKSİK VAR

Öte yandan GZT Giresunspor’da zorlu maç öncesi iki eksik bulunuyor. Yeşil Beyazlılar’da sakatlıkları bulunan Erolcan ve Doukara bu maçta forma giyemeyecek.