ÇOCUKLAR ‘HAYALİNDEKİ GÖRELE’Yİ ÇİZDİ!...

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında çocuklar aileleriyle birlikte hem sosyal aktivitede bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çocukları etkinliklerinde yalnız bırakmayarak, onlarla hem sohbet etti, hem de çocukların yeteneklerini gözlemledi.

Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Tolga Erener, çocukları resimleriyle ‘Hayalindeki Görele’ ile buluşturduklarını söyledi.

Çocuklar ve aileleri için güzel bir etkinlik, güzel bir aktivite olduğunu belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Çocuklarımız düzenlediğimiz ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarışmasında hem sosyal etkinlikte bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi. Katılım bizleri oldukça memnun etti. Çocuklarımız ‘Hayalindeki Görele’yi bizlere yaptıkları eserlerle anlattı. Katılan bütün çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan etkinliğe AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Görele İlçe Başkanı Kamil Ok, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Hayta, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Funda Hıdır, İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin katıldı