Çotanaklar Fenerbahçe deplasmanında!...

Ligde 8 haftalık mağlubiyet serisine İstanbulspor karşısında son veren ve ardından kupada Ankaraspor’u yenerek 5.tura atlayan yeşil beyazlılarda moraller yerinde.

 

Hakan Keleş, yaptığı açıklamada, ligin 14’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacaklarını dile getirerek, kendilerini çok zor bir maçın beklediğine vurgu yaptı.

 

Hedeflerimizin biraz gerisinde kaldık diyen Keleş ;”Ancak lig uzun bir maraton. Bunu telafi edecek gücümüz var. Fenerbahçe maçının ardından ara var. Aradan sonra telafi ederiz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Keleş, sezonun ilk yarısını 20 puanın üzerine tamamlamayı planladıklarını söyleyerek, "6 maçımız daha var. 4'ü deplasmanda, 2'si iç sahada. İç saha maçlarımızdan galip gelip, dışarıdan da puanlar almak istiyoruz. 20 puan barajının üzerine çıkabilmek önemli. İkinci devre daha zor geçecek" değerlendirmesinde bulundu.

 

Süper Lig'de oynadığı son 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe, 5 maçlık galibiyet serisine de ulaştı. Fenerbahçe, Giresunspor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak.Sakatlıkları bulunan İrfan Can Eğribayat, Lincoln Henrique, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres, Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.Bu oyuncuların yanı sıra Demir Grup Sivasspor müsabakasında çift sarı kartla oyundan atılan Michy Batshuayi, cezası sebebiyle kadroda yer alamayacak.

 

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.