Çotanaklar, öğrencilerle bir araya geldi!...

Giresun Üniversitesi Kariyer Yönlendirme ve Bilgilendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Kampüste Kariyer" temalı söyleşiye Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve Sportif Direktör Fatih Kavlak, futbolcular Onurcan Piri, Erol Can Akdağ, İbrahima Balde ve Joseph William Champness katıldı.

Öğr. Gör. Uğur Kahraman’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide söz alan Teknik Direktör Hakan Keleş, 44 yıl sonra kazanılan şampiyonluğun taraftarlar dahil herkesin emeği ve alınteri ile gerçekleştiğini söyledi.

Futbolun bir hatalar oyunu olduğun vurgulayan Hakan Keleş, "Hata yapmamak üzerine bir hedef koyamazsınız, en az hata ile hedefinize ulaşmaya çabalarsınız. Bu bir takım oyunudur. Takım ruhunu, uyumunu, istikrarını yakaladığınız anda başarılı sonuçlar da kendiliğinden gelmeye başlar. Biz olağanüstü, hayal ötesi bir şey başarmaya çalışmıyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya, en iyi sonucu almaya uğraşıyoruz. Kulübün mali imkanları çerçevesinde yapılabilecek en iyi şeyi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Çok sayıda öğrenciden gelen soruları da cevaplayan Keleş, tüm Giresunluları kendi takımlarına sahip çıkmaya çağırdı. "Süper Ligde şehrinizin kendi takımı dururken, başka takımlara destek vermeye devam etmek doğru gelmiyor" diyen Keleş, her hatadan bir ders çıkardıklarını, sezon başında koydukları hedeften sapmamak için çok çalıştıklarını söyledi.

Söyleşide söz alan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresunspor’u başarılarından dolayı tebrik ederek, "Üniversite olarak her daim şehrimiz için bir marka olan Giresunspor'un yanındayız" dedi.

Daha sonra kura çekimi ile belirlenen üç öğrenciye futbolcular ve teknik heyet tarafından imzalanan forma hediye edildi. Ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Teknik Direktör Hakan Keleş'e günün anısına plaket takdim etti.