“DİYARBAKIR’DAN DA MADALYALARLA DÖNECEKLER”

Sivas’ta yapılan Okullar arası Atletizm Grup Birinciliği müsabakalarında Eynesil Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu sporcularından Ahsen Cebeci Cirit Atma branşında Bölge 1.si, Gülle Atma branşında Bölge 1.si, Allahverdi Yıldız Yüksek Atlama branşında Bölge 1.si Uzun Atlama branşında Bölge 3.sü, Mustafa Mert Cebeci 100 metre engel branşında Bölge 1.si, Gülle Atmada Bölge 2.si, Şule Topal 80 metre engel ve Uzun Atlamada Bölge 4.sü ve Elvin Cebeci ise 60metre branşında Bölge 3.sü, Hazan Kakıl ise Yüksek Atlama branşında Bölge 4.sü oldu.

Bölge Şampiyonasında madalyaları toplayan Eynesil Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu sporcuları, 9-10 Haziran 2022 tarihinde Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Finaline katılacaklar.

Eynesil Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu Müdürü Tevfik Kalyoncuoğlu,”Okulumuzun spor dallarındaki başarıları devam etmektedir. Sporcularımızın 9-10 Haziran tarihlerinde Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde de madalyalarla döneceklerine inanıyorum. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ahmet CEYLAN