“El ele verirsek her zorluğu aşabiliriz”

GZT Giresunspor taraftarlarının müthiş desteğiyle çıktığı F. Karagümrük karşılaşmasını kazanarak alt sıralardan yukarıya doğru tırmanışını sürdürdü.

 

Üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan ve puanını 19’a yükselten yeşil-beyazlılar puan cetvelinin orta sıralarına doğru ilerliyor.

 

Taraftarlar için bilet fiyatlarını indiren yönetim kurulu, Çotanaklar için her türlü fedakarlığı yapıyor, yapmaya da devam edecek.

 

TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

 

3-1 kazanılan Fatih Karagümrük galibiyetini Çotanak taraftarlara armağan eden GZT Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, süper ligde zorlu bir mücadele verdiklerini söyledi.

 

Karagümrük galibiyetinden dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Başkan Karaahmet, “El ele verdiğimiz sürece aşamayacağımız zorluk yok. Herkesi Giresunspor çatısı altında birleşmeye ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Giresunspor taraftarlarından övgüyle bahseden Başkan Karaahmet, “Taraftarlarımız yaptığımız çağrıya kulak verip Çotanak Stadı’na geldiler. Takımımıza büyük destek oldular. Giresunspor’u yürekten destekleyen vefakar ve cefakar taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

ADANA DEMİR MAÇI..

 

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçıyla ilgili de görüşlerini ifade eden Karaahmet, “Adana Demirspor da dost hane ilişkiler içerisinde olduğumuz bir kulüp. Biz ligde yakaladığımız çıkışı sürdürmekte kararlıyız. Adana deplasmanından da güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.