ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ

Beraberinde CHP Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Semih Aydın Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği’ni ziyaret eden Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’ye Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Asiye Divli adına dernek yönetici Hülya Yazgan tarafından sarı saçlı mavi gözlü ATATÜR’ün heykelini hediye ettik.

 Nazik ziyaretlerinden dolayı Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’ye teşekkür eden ve başarılar dileyen Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Asiye Divli” Dernek olarak yeni başkanımızı makamında ziyaret edip hayırlı olsun demek istedik. Belediyeye giriş problemi olduğundan sağ olsun başkanımız bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’ye teşekkür eder, başarılar dileriz” dedi.

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede” Genel Merkezi ilçemizde bulunan Omurilik Felçlileri Derneğimizi ziyaret ederek, Dernek Başkanımız Asiye Divli ve yönetim kurulu üyelerimizle hasbihal ettik. İstek ve sıkıntılarını dinledik. Herkesin bir engelli adayı olduğunun bilincinde olarak Derneğimizin ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi goreleden haber-medya