Espiye ÇPL’den Engelliler Derneğine Ziyaret!...

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Espiye 75.yıl Çok Programlı Lisesi öğretmenleri Salim Patan ve İbrahim Mıdık ile birlikte Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Asiye Divli ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.

Karadeniz Omurilik Felçlileri Dernek başkanı Asiye Divli ve dernek üyelerine engellilerin yaşadığı sıkıntılar ile ilgili sorular soran öğrenciler kısa bir süre gözlerini kapatarak empati yaptı ve duygularını anlattılar.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneğini ziyaret ettiklerini söyleyen Espiye 75.yıl Çok Programlı Lisesi öğrencileri” Onları sadece bir gün değil, yılın 365 günü hatırlamalıyız. Onların bulundukları yerleri görmek, çalışmalarını yerinde görmek için hep beraber bugün buraya geldik. Biz okul olarak engelli vatandaşlarımız için her zaman yanlarında olacağız. Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Asiye Divli ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dediler.

Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği başkanı Asiye Divli” Nazik ziyaretleri için Espiye 75.yıl Çok Programlı Lisesi öğretmenleri Salim Patan ve İbrahim Mıdık ve öğrencilerimize teşekkür eder, okul hayatlarında kendilerine başarılar dilerim” dedi goreleden haber-medya