Eynesil Belediyespor Lige Hazır!...

Tarihinde ilk kez Spor Toto Bölgesel Lig (BAL) 2.bölge 2.grup’ta yer alan Eynesil Belediyespor Pazar günü Eynesil ilçe Stadı’na oynayacakları Ordu temsilcisi Ordugücü FK maçının hazırlıklarını Teknik direktör Metin Aydın yönetiminde sürdürdü.

Sezonun ilk maçı olan Ordu temsilcisi Ordugücü FK maçını kazanıp lige iyi bir  başlangıç yapacaklarını belirten Eynesil Belediyespor Başkanı Nail Civil” Bu takım Giresun’un gururu olacak” dedi.

Eynesil Belediyespor’da önce kalecik ardından antrenörlük ve uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapan Nail Civil” Spor Toto Bölgesel Amatör liginin yeni takımıyız ve çok heyecanlıyız. Bu heyecan bizi başarıya getirecektir. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Teknik ekibimizi Giresun ilinden seçerken, Giresun futbol yapısını çok iyi bilen burada doğmuş ve birçok takımla amatör lig heyecanı yaşamış Metin Aydın hocamıza takımı teslim ettik. Teknik ekibimizi Giresun ilinden seçerken, oyuncu potansiyelimizi de Giresun’dan oluşturmaya gayret ettik. Eksik mevkilerimizi de Giresun’dan tamamlarken, ortaya Giresun spor camiasının benimseyeceği bir takım çıktı. Bu takıma hep beraber sahip çıkalım” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Eynesil Belediyespor’a başarılar dileriz. goreleden haber-medya