EYNESİL BELEDİYESPOR’A BÜYÜK ŞOK!

   Yeni yapılan stad ihalesinde tribün yapım işi yok. TFF stad bildirimi için kulübe 1 ay süre verirken, 15 gün geride kaldı. Eynesil iç saha maçlarını Vakfıkebir’de oynamak zorunda kalabilir!

 

2022-2023 futbol sezonunda 3.Ligde mücadele edecek olan Eynesil Belediyespor’u heyecan bassa da son günlerde yaşanan gelişmeler camianın tadını kaçırdı.

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’dan gelen bir ekip Eynesil İlçe Stadı’nı gezerek incelemelerde bulunmuştu. Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Ankara’dan gelen heyetten haberi dahi olmadığını, kendilerine bir bilgi verilmediğini söyledi.

 

“TFF 1 AY SÜRE VERDİ”

 

Karadeniz; “ Giresun’da siyaset yozlaşmasını aşamıyoruz. Kendi kafalarına göre gelip incelemişler ve rapor tutmuşlar. Bizden bir görüş alınmadığı gibi bizle irtibata geçen de olmadı. Yapılan ihale işine baktığımızda sentetik çimin değiştirilmesi, tel örgülerin yenilenmesi ve aydınlatma yapılması olarak görülüyor. Yani tribünle ilgili tek kelime yok. Eynesil tribünü 3.Lig için yeterli değil. Tribün yapılacak deniyor ama nasıl yapılacak, ne zaman yapılacak. Zira TFF bize 1 ay süre verdi. Bunun da 15 günü geride kaldı. Bu sürede bizim Eynesil Belediyespor Kulübü olarak iç saha maçlarımızı nerede oynayacağımızı TFF’ye bildirmemiz gerekiyor” dedi.

 

“VAKFIKEBİR’E Mİ GİDELİM?”

 

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz Yeşilgiresun’a yaptığı özel açıklamada; “Görele’ye baktık, orasının zemini çok kötü. Profesyonel lig maçı oynanamaz. Bize en yakın Vakfıkebir var. Orası da 12 km uzaklıkta. Sağ olsunlar bize hem maçlarımızı oynayabileceğimizi hem de antrenman için kullanabileceğimizin sözünü verdiler. Bulancak’ı da düşündük ama mesafe 90 km. Giresun takımı olarak Trabzon’a mı gidelim maç oynamaya? Bize bunu mu layık görüyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

 

KARAAHMET’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Giresunspor’la proje takımı olma konusunda sıcak görüşmeler yaptıklarını da belirten Başkan Karadeniz; “Hakan Karaahmet başkana çok teşekkür ediyorum. Bizimle çok ilgili. Giresunspor’un birçok futbolcusu sağda solda top oynuyor. Giresunspor’un kadrosunda düşünmediği bazı futbolcuları bize vereceklerinin sözünü aldık. Giresunspor’un kongresini bekliyoruz” diye konuştu.