Eynesil’de dere ıslah ve temizlik çalışmalarına başlandı!...

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz” İlçemizde yaşanan afet sonrası belli bir noktaya kadar yapılan dere ıslahının çok daha geniş bir alanı kapsaması için yaptığımız girişimlerimiz, bölge Millet Vekillerimiz, DSİ Müdürlüğü ve Devletimizin gerekli birimlerinde ki tüm kurumların ortak özverisiyle talebimiz olumlu sonuçlandırılarak çalışmalara başlandı.

Son yıllarda artan bir şekilde yağışların miktar ve şiddetinde meydana gelen farklılıklar nedeniyle sel ve taşkın olayları çok daha sık görülmekte, hızlı kentleşme sonucu oluşan yapılaşma sebebi ile de sel ve taşkınların olumsuz etkileri önceki yıllara nazaran çok daha belirgin bir şekilde hissedilmektedir.

Taşkınlara bağlı sebeplerle insan sağlığı ve çevre üzerinde oluşması muhtemel olumsuz etkilerin, yaralanma ve can kayıplarının önüne geçilmesi, kamu ve özel mülke gelebilecek zararların azaltılması amacıyla, DSİ tarafından dere ıslah ve temizlik çalışmalarına titizlik ve süratle tekrar başlandı. İlçemiz için büyük önem sarf eden bu yatırımın  kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Halkımıza Hayırlı Olsun” dedi.