EYNESİL’DE KIRLAK İLE DEVAM!...

Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan Genel Kurulu yapıldı. Gündemin diğer maddelerinin tamamlanmasından sonra tek liste ile seçime giden Eynesil Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kırlak yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden Başkan seçilen Kırlak, katılanlara teşekkür etti.

Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçiminde Başkan Hasan Kırlak’ın yeni Yönetim Kurulu listesi, Sami Güdük, Durmuş Cebeci, Turhan Cebeci, Halil Kemal’den oluşturuldu. Denetim Kuruluna ise Şükrü Cebeci ve Önder Dede seçildi.

1982 yılında Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yönetim Kurulunda görev alan Hasan Kırlak 1991 yılında Başkan Halil Çalık’ın vefatından sonra başkanlığa atanmıştı. 1991 yılından sonra bir seçim hariç, tek liste ile tüm seçimlerde başkan seçilerek bugüne kadar başkanlığa devam eden Kırlak,“1982 yılında Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yönetim kurulunda görev almıştım. Başkanımız Halil Çalık’ın vefatından sonra bu görev arkadaşlarım tarafından bana tevdi edildi. Bu süreci takıp eden tüm kongrelerde yapılan seçimlerde tek liste olarak seçimlere katıldım. Sadece bir defa seçimi kaybettim. Ancak o arkadaşlar çok kısa süre sonra görevi bırakınca, yine ben göreve devam ettim. İlçe esnafımızın teveccühü ile 30 yıldan bu yana başkanlığını yürüttüğüm Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne yeniden başkan seçilmiş bulunuyorum. Tüm ilçe esnafımıza ve Eynesil halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

 

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanlığına  seçilen Hasan Kırlak’ı kutlarız.

Ahmet CEYLAN