Giresun ÇYDD’de Yeni Başkan Şuayip Şenel!...

Mustafa Uzuner’in divan başkanlığını, Havva Yılmaz ve Oğuzcan Özdemir divan üyeliğini yaptığı kongrede, kurucu başkan Tuğrul Külünkoğlu, görevi Şuayip Şenel’e devretti.

ŞUAYİP ŞENEL:” HERKESE EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ.ÇYDD PARTİLER ÜSTÜ”

 

Şenel, kongrede yaptığı konuşmada, ÇYDD’nin partiler ve politikalar üstü bir anlayışa sahip olduğunu ifade etti. “Herkese eşit mesafede durarak Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyen gençlere katkı sunacağız” diyen Başkan Şuayip Şenel, derneğin kurucu genel başkanı Türkan Saylan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizler Karadeniz’in kuzeyin güneşe yakın olan çocuklarıyız. Güneş yakınlıktan kastım aydınlık düşünen, bu ülkeyi vatan dediği zaman önüne sevgisini koyan, beka dediği zaman birlik ve beraberlik, sevgi kardeşlik anlayan ve bu aydınlık fikri, bu sevgiye saygıya, hoşgörüye dayalı anlayışı savunan demek. Bu şekilde düşünen çocukların yetişmesine birlikte katkı sunacağız” dedi.

ADD Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, sayının değil, niteliğin önemli olduğunu veÇYDD’nin üye ve yöneticileriyle nitelikli olduğunu vurguladı ve her zaman dayanışma ve destek içinde birlikte çalışacaklarını söyledi.

Şuayip Şenel başkanlığında, tek liste ile girilen seçimler sonunda ÇYDD yönetimi şu isimlerden oluştu: Özcan Doğramacı, Yılmaz Kirmanoğlu, Mehmet Hotmanoğlu, Bilge Gencer, Merve Elevli, Songül Ataman…

Kongreye CHP önceki merkez ilçe başkanı Burak Bektaşoğlu, CHP önceki Kadın Kolları Başkanı Kamer Uzuner, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Giresun Şubesi başkanlığına seçilen Şuayip Şenel ve yönetm kurulunu kutlar, başarılar dileriz.