“GİRESUN İÇİN HAYDİ STADA”

GZT Giresunspor’un cumartesi günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması için yeşil-beyazlı kulüp taraftarlara zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmayıp destekte bulunulması çağrısında bulunuldu.

 

12 Şubat 2022 Cumartesi günü Çotanak Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak GZT Giresunspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde geri sayıma geçildi.

 

Bu sezon ligin üç büyüklerinden Galatasaray ve Beşiktaş’ı İstanbul’da mağlup eden Giresunspor lider Trabzonspor’la ise deplasmanda berabere kaldı.

 

12.ADAMIN MAÇI

 

Giresunspor Kulübü yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“GZT Giresunspor’umuzun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü Fenerbahçe ile Çotanak Stadı’nda saat 16.00’da oynayacağı zorlu lig mücadelesine tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Kalbi Giresunspor için çarpan, iyi günde kötü günde takımımızın hep yanında olan cefakar ve vefakar taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Gün dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzü gösterme günüdür. Giresun için haydi stada.”

 

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

 

GZT Giresunspor-Fenerbahçe arasında 12 Şubat 2022 Cumartesi günü oynanacak olan maçın biletleri satışta. Giresunspor Kulübü bilet fiyatlarını 15,30 ve 50 TL olarak belirledi. Biletinizi http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı'nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz.