Giresunspor 3 puana hasret kaldı!

  Giresunspor, Kocaelispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Ancak 8. dakikada ev sahibi ekip hızlı bir şekilde öne geçti. Cihat'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Amaral, boş durumdaki Ramil'i gördü ve bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu. Skor 1-0 oldu.

 

İlk yarı boyunca Kocaelispor, ataklar geliştirerek gol aradı. 23. dakikada Yusuf Cihat'ın yaklaşık 30 metreden sert şutu ise az farkla dışarıya çıktı.

 

Devre bitimine doğru Giresunspor savunmasının bir hatasında ise kaleci Göktan ile karşı karşıya kalan Yusuf Cihat'ın şutunda, Gökhan gole izin vermedi ve skoru korudu.

 

İkinci yarıda Kocaelispor'un baskılı oyunu devam etti. 72. dakikada ceza sahası içinde çaprazdan Barış'ın şutu yandan auta giderken, Giresunspor beraberlik golü aradı.

 

Ancak 76. dakikada Kocaelispor'un sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasına giren Barış'ın pasında Candeias, topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

Maçın geri kalan dakikalarında Giresunspor, aradığı golü bulmak için çaba gösterdi ancak başarılı olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

 

Bu sonuçla Giresunspor, Trendyol 1. Lig'de üst üste 19 maçtır galibiyet alamayan bir dönem geçirirken, Kocaelispor ise önemli bir galibiyet elde etti.

Kocaelispor: Gökhan Değirmenci, Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz (Dk.46 Vukovic), Emir Ortakaya, Duhan Aksu, Yusuf Cihat Çelik, Candeias (Dk.85 Oğuz Ceylan), Amaral (Dk.79 Mesut Can Tunalı), Beridze (Dk64 Barış Alıcı), Sheidaev (Dk.79 Cem Ekinci)

 

Bitexen Giresunspor: Göktan Cörüt, Mehmet Keskin, Arda Kılıç (Dk. 86 Miraç Çakıroğlu), Anıl Yiğit Çınar, Kadir Seven, Faruk Can Genç, Talha Ülvan, Enishan Ceylan (Dk.86 Furkan Arda Kabaca), Furkan Kütük (Dk.90+2 Berkay Özyazıcı), Şahin Dik (Dk.86 Emre Nizam), Alperen Köşker (Dk.46 Ali Akçay)

 

Goller: Dk.8 Sheidaev, Dk.76 Candeias (Kocaelispor)

 

Sarı kartlar: Dk.11 Burak Öksüz, Dk.16 Sheidaev, Dk.67 Barış Alıcı (Kocaelispor), Dk.70 Faruk Can Genç (Bitexen Giresunspor)