Giresunspor’a Süper Gece!...

HALDUN DOMAÇ SUNDU

 

Süper ligin takımı Giresunspor Gecesi’ni spor camiasının süper yorumcusu hemşehrimiz spor yazarı ve akademisyen Haldun Domaç yaptı. Giresunspor’un tarihinden ve kuruluşundan bugünlere gelişinden kısa özetler aktaran Haldun Domaç süper bir sunum yaptı, salondan büyük alkış aldı.

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, yaptıkları konuşmalarda duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

 

 

BAŞKAN KARAAHMET: GİRESUNSPOR’U İYİ

YERLERE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Düzenlenen Destek ve Dayanışma gecesinde bir konuşma yapan GZT Giresunspor'umuz Başkanı Hakan Karaahmet yaptığı konuşmada,"Bizler tüm zorlukların üstesinden ancak birlik ve beraberlikle gelebiliriz. Sizlerden kendi markanıza, kendi takımımıza destek olmanızı istiyorum. Çünkü Giresunspor'umuzun sizlere ihtiyacı var. Takımımıza hep birlikte destek olalım, birlik olalım, duaları eksik etmeyelim ve kulübümüzü daha iyi yerlere birlikte taşıyalım. Bizler sizleri temsil etmeye, Giresunspor'umuzu iyi yerlere getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Başkan Karaahmet, konuşmasının satırbaşları arasında yaşanan sıkıntılardan bahsederek bugünlere gelirken karşılaştıkları sıkıntılardan da söz etti. Karaahmet, “Giresunspor’a verdiğiniz her bir kuruş doğru yerlere gidiyor. Bunun bilinmesini istiyorum.” Vurgusunu yaptı.

Konuşmasını bitirmeden önce destek olan tüm kurum ve sponsorlara da teşekkür eden Başkan Karaahmet sözlerini "Ben katılan herkese tekrardan teşekkür ediyorum, sağolun, var olun, iyi ki varsınız, Giresun sizlerle daha güzel" diye belirtti.

 

BAŞKANLAR GİRESUNSPOR’UN HER ZAMAN

YANINDA OLACAKLARINI BELİRTİLER

Giresunspor gecesine katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptıkları konuşmalarda Giresunspor’un her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledikleri gibi yaşadıkları anekdotları da anlattılar.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresunspor’un transfer tahtasının açılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Eski Bakanlardan halen İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli’nin de katkılarının olduğunu söyledi.

GECENİN İLGİ ODAĞI ENVER YÜCEL’Dİ

Giresunspor’a her daim desteğini esirgemeyen Enver Yücel bu geceye de desteklerini esirgemedi.

 

Yücel yaptığı kısa ve öz konuşmasında 1969 senesinden bugüne Giresun ve Giresunspor ile ilgili düşüncelerini paylaştı, önemli vurgular yaptı.

Giresun’a ve Giresunlulara başta eğitim alanında olmak üzere turizm alanında dikkat çekici yatırımlara imza atan Enver Yücel, ayrıca Giresunspor’un başarısının Giresun iline futbolun yanı sıra sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir katma değer kazandırdığını, sporun tüm dünyada en büyük tanıtım aracı olduğunu ifade ederek, Giresunspor’un başarısının kırk dört yıllık özlemi şampiyonlukla taçlandırdığını ve Giresun insanına büyük moral verdiğini, bundan sonra da Giresunspor’a her alanda kurumsal olarak destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

SUAT OLGUN BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

 

Giresunspor Gecesinin ilerleyen saatlerine doğru açık artırma yapıldı. Futbolcuların imzalı forması, Giresun renkleriyle şekillenmiş uçak ve bir de futbol topu açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırmayı oğlu Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Zafer Olgun’un babası Suat Olgun kazandı. Olgun 128.000 (Yüzyirmisekizbin) TL ödeyerek açık artırmanın sahibi oldu. Suat Olgun Giresun’a her zamanki gibi jestini yaptı ve olgun bir biçimde davranarak maddi ve manevi desteğini esirgemedi.

 

ÜMİT TOKCAN GİRESUN TÜRKÜLERİYLE RENK KATTI

 

Giresunspor’a gelir temin etmek amacıyla düzenlenen gecede Türk halk Müziği’nin değerli yorumcusu Ümit Tokcan eskimeyen sesiyle renk kattı. Giresun ve Karadeniz türküleriyle, Anadolu ezgilerinden bir sunum yapan Karadenizli sanatçı Ümit Tokcan nefis bir konser sundu.

 

ÖYKÜ GÜRMAN NEFİS BİR KONSER SUNDU

 

Gecenin hanımefendi sanatçısı Öykü Gürman ise bazen şarkılarla, bazen Türk müziği ile, bazen THM ile, hatta bazen de Giresun türküleriyle geceye damgasını vurdu. Birbirinden güzel eserler seslendiren Öykü Gürman sahnede konser verirken eşler piste çıkıp oynadı, yorgunluk attı.

 

SANATÇILARIN SPONSORU ENVER YÜCEL OLDU

 

Gecenin sanatçıları Ümit Tokcan ve Öykü Gürman’ın geceye katılımlarını hemşehrimiz Enver Yücel sağladı. Yücel, her iki sanatçının sponsoru oldu.

 

Uzun zamandır pandemi dolayısıyla bir araya gelemeyen hemşehrilerimiz aynı zamanda Giresunspor gecesinde hasret giderdiler, lobide kokteyl esnasında bol bol sohbet ettiler.

 

Giresunspor’un store mağazalarında ürünleri girişte satışa sunuldu, geceye İstanbul ve çevre illerden katılan hemşehrilerimiz oldu.

 

TİTANİC BUSİNESS OTEL VE

MUZAFFER AYGÜN EV SAHİBİ İDİ

 

Giresunspor’un süper ligdeki süper gecesine Giresun’un ve ülkemizin gururu Titanic Business Oteli ev sahipliği yaptı. Titanic Otelleri, Aygün Şirketler Grubu ve Giresunspor Yönetim kurulu Üyesi Muzaffer Aygün'ün ev sahipliğini üstlendiği Giresunspor’a destek sağlamak için düzenlenen gecede konuklarla tek tek ilgilendi.

 

Giresunspor’a Destek ve Dayanışma Gecesi’ne Bahçeşehir Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Yılmaz, Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Bahat, 1. Sınıf Emniyet Müdürü (E) Şair ve Yazar Osman Öztürk, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Giresun MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Halkbank Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu, Ersel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Gülbeyaz, Giresun İşadamı ve Sanayiciler Derneği Başkanı Gezmişler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, İş dünyasından Giresunspor’un önceki Yönetim Kurulu üyelerinden İhsan Aydın, Giresun’un Adanademirspor’un efsane kaptanlarından Erol Pamuk, Assu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşabey Kalebaşı, TURSAB başkan yardımcısı Ali Bilir, hukuk camiasının seçkin isimleri, TİRDEF Genel Başkanı İbrahim Aydın, değişik meslek gurubundan pek çok hemşehrilerimiz ile STK yöneticileri katıldılar.

 

BATLAMA FARKINI HİSSETTİRDİ

 

Giresun ile ilgili düzenlenen pek çok organizasyonlarda yerini alan Batlamalılar Derneği’nin yöneticileriyle pek çok Batlamalı Giresunspor Gecesi’ne katılarak örnek bir dayanışma sergilediler.Remzi Mamaşoğlu