Giresunspor’da Nahid Yamak ve Fatih Sandal adaylığını açıkladı.

Yamak, yaptığı açıklamada, “Ben ve yönetici arkadaşlarım bu tarihi süreçte elimizi taşın altına koyarak, Giresunspor'umuzu yeniden ayağa kaldırmak için başkanlığa ve yönetime talipliyiz. Giresun’dayız, şu an listemizi hazırlıyoruz. Yarın da seçime girip listemizi sunacağız. Bir liste daha varmış. Bunlar Giresunspor adına güzel şeyler” dedi. Yeşil beyazlı camiaya gönül verenleri kongreye beklediklerini kaydeden Yamak, “Kongrede ne yapacağımız, nasıl yol izleyeceğimizi anlatacağız. Tüm Giresunspor sevdalılarını önce yarınki kongreye bekliyoruz” ifadesini kullandı. Yamak, Giresunspor’un borcuyla ilgili de “Acil yapılması gereken ödemeler var. Sorunları biliyoruz. Giresunspor’un mevcut borcunu ödeme şansımız yok. Ancak bu borca bakıp da vazgeçme şansımız da yok” diye konuştu.

Eski yöneticilerden Fatih Sandal “Giresunspor kulübüne başkan adaylığımızı açıkladık. Çalışmalarımız devam ediyor. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Giresunspor’un yaşadığı sıkıntıları biliyoruz, bunun önlemlerini planladık ve seçildiğimizde bu sorunları çözeceğiz. Genel kurulda yarın iki aday yarışacak, bu Giresunspor için güzel bir gelişme. Camia için hayırlı olsun. Tüm üyelerimizi kongreye bekliyoruz.

 

391 üyenin oy hakkının bulunduğu genel kurul 25 Şubat Cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksinde bulunan spor salonunda saat 11.00’de başlayacak.