Giresunspor'dan Taraftarlara çağrı!...

Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak 36’ncı hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Giresunspor’da yönetim kurulu tribünleri doldurmaları için taraftarlara çağrıda bulundular.

Yönetim kurulu üyelerinden İbrahim İnaç, “Trabzonspor karşısında seyirci ve saha avantajına sahibiz. Ardından da Ümraniyespordeplasmanımız var. Buradan da 3 puan hedefliyoruz. Antalyaspor maçıyla birlikte üçte üç yapabilirsek puanımızı 43'e yükselteceğiz ve resmen ligde kaldığımızı ilan etmiş olacağız. Tek isteğimiz taraftarlarımızla başarılı bir şekilde sezonu tamamlamak” dedi.

Tek hedeflerin önce Trabzonspor maçını kazanmak olduğuna dikkat çeken İnaç, “Tabii ki eksiklerimiz de var. Tek hedefimiz var o da önce Trabzonspor maçını kazanarak son üç haftayı 3'te 3 yaparak kapatmak. Bunun için çabalayacağız, bunun için mücadele edeceğiz. İnşallah bunu da başaracağız. Giresunspor zoru sever, her zaman imkansızı da kolaya çevirmiştir. Bunun yolu da omuz omuza birlikte mücadele etmekten geçer. İnanıyorum ki tribünleri dolduracak Giresunlular. Buna şuan çok ihtiyacımız var. Giresunspor bu şehrin takımı ise herkesi tribünlere bekliyoruz. Herkes iki saatini Giresunspor’a ayırsın ve tribünleri doldurarak takımlarına destek versinler” ifadelerini kullandı. 

Enver Yücel’den öğrencilere bilet jesti

Giresunspor’un her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’den, Trabzonspor maçı öncesinde de destek geldi.

Enver Yücel’den, Giresunspor- Trabzonspor maçı öncesinde yeşil-beyazlı taraftarların tribünleri doldurması için öğrencilere bilet jesti geldi.

Yücel, Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Yamak’ın başlattığı kampanyaya destek verdiğini sosyal medya hesabından “Salı günü oynanacak olan Trabzonspor maçı için 2 bin bilet alarak öğrencilerimize hediye ediyorum.Giresunspor futbol takımımızın yanındayım,kulübümüze başarılar dilerim” ifadelerini kullanarak paylaştı