Gönül Sude Aydın İle Gururlandık!...

Beş öğrenci içinde  bal kızımın da olması gurur verici olduğunu ifade eden İlçemiz Görele esnaflarından Kumyalı Mahallesi Muhtar Adayı Esat Aydın” Trabzon Fen Lisesi 1 Mayıs 2022 tarihinde Avrupa Birliği ile Avrupa Komisyonu tarafından başlatılan "Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İşbirliği Laboratuvarı" (HISTOLAB)'a bir makale ile katılmış ve makaleleri HISTOLAB tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Beş öğrenci içinde  bal kızımın da olması gurur verici” dedi.

Konuyla ilgili Trabzon Fen Lisesi resmi sitesinden yapılan açıklamada” Avrupa'da tarih eğitiminin gelişimine katkı sağlamak ve tarih öğretiminde yenilikçi uygulamaları ve araştırmaları ortaya çıkarmak üzere “Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İşbirliği Laboratuvarı” (HISTOLAB) projesi başlatılmıştır. Okulumuz makale alanında, “Dijital Tarih Uygulamalarının Yerel Tarih öğrenimine Etkisi: Trabzon Dijital Maarif Takvimi Örneği” adlı çalışmayla Zümra Gülsima Yetimoğlu, Ceylin Çelik, Zeynep Elif Yamak, Gökçe Çubukçu, Gönül Sude Aydın’dan oluşan ekiple Histolab’a başvurmuş ve çalışmaları HISTOLAB tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Rehberliğinden dolayı Tarih öğretmenimiz Mustafa Öztürk beye ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz” denildi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak başta Gönül Sude Aydın olmak üzere Trabzon Fen Lisesi öğrencilerini kutlar, başarılar dileriz goreleden haber-medya