GÖRELE PİDE (ÖNER GARDEN) YENİ KONSEPTİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI !...

İşadamı Mustafa Öner ve Yunus Fevzi Öner'in çocukları olan genç girişimciler Oktay Baki Öner ve Bahadır Öner tarafından ilçemize kazandırılan Görele Pide (Öner Garden)’in açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Görele Kaymakamı Murat Özdemir, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge ve çok sayıda davetli katıldı.

 Belediye Başkanı Tolga Erener, çok uğraş verdikleri önemli bir işletmenin açılışını yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Pide denince akla Görele'nin geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, "İlçemize sonunda çok mücadelesini verdiğimiz Görele Pideyi halkımızın hizmetine açmanın heyecanını yaşıyoruz.  Gerçekten burası için vermiş olduğumuz mücadele ve emek hedefine ulaştı. Mimarisi ve hizmet anlayışı ile ilçemize yakışan yerlerden oldu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Görele Pide ilçemiz için önemli bir hizmet, güzel bir kazanım oldu. Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim." dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Yeni konseptiyle İşadamı Mustafa Öner ve Yunus Fevzi Öner'in çocukları olan genç girişimciler Oktay Baki Öner ve Bahadır Öner tarafından ilçemize kazandırılan Görele Pide (Öner Garden)’in ilçemize Hayırlı olmasını dileriz.