Görele’de “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması” Yapıldı!...

 “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında Görele’de yapılan “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması”sı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadiye Gümüş'ün başkanlığında yapıldı.

Yarışmada İlkokullarda Mehmet Gürel İlkokulu öğrencisi Sude Naz Özdemir ve Çavuşlu Ortaokulu öğrencisi Gülsu İrem Kargün 1.oldu.

“İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması”nda ilçe birincisi olan İlkokullarda Mehmet Gürel İlkokulu öğrencisi Sude Naz Özdemir 2 Mart Çarşamba günü ve Çavuşlu Ortaokulu öğrencisi Gülsu İrem Kargün 3 Mart Perşembe günü Giresun’da yapılacak il finalinde ilçemizi temsil edecekler. Yarışmaya katılarak emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadiye Gümüş teşekkür etti.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması”nda ilçe birincisi olan İlkokullarda Mehmet Gürel İlkokulu öğrencisi Sude Naz Özdemir ve Çavuşlu Ortaokulu öğrencisi Gülsu İrem Kargün’ü kutlar, 2-3 Mart’da yapılacak olan Giresun’da yapılacak il finalinde başarılar  dileriz. goreleden haber-medya