Göreleli İsimler Yardım Derneği Kurdu!...

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Beykoz'da Görele'li bankacının kurduğu AYNA uluslararası insani yardım derneğinin başarı hikayesi

 Remzi Çıra, 18 yıldır körfez sermayeli bir bankanın personeli olup bir süre insani yardım kuruluşlarına dışardan destek vererek yardımlaşmaya gönül vermiş bir bankacı… Geçtiğimiz yıl yaşanan elim deprem afetini takiben 30 gün Hatay Kırıkhan da Finansbank desteği ile iftar organizasyonlarına katıldığı gibi Beykoz’dan 10 tır doldurup aynı bölgeye götürerek şahsen tamamlanması zor bir iyiliğe de imza atmıştı.

Şimdi konuyu daha da ileriye taşıyarak öncülüğünü ettiği “Ayna Uluslararası İnsani Yardım Derneği” ile bütün bankacıların sesi ve vicdanı olmaya aday bir kurum yaratma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ayna uluslararası insani yardım derneğinin içinde Görele'li Rahman Emanet, Tuncer Dede, Kadir Dursun, Tevfik Gül Yeliz Çıra gibi iyiliğe gönül veren hemşerileri ile ve bankacı arkadaşları Can Erdin Hakan ünlü ile kurduğu ve  Afrika'da, Makedonya’ da, Suriye’de gerekli tüm anlaşmalarını tamamlayarak sadece kendi çalıştığı kurum için değil tüm bankaların sesi olmaya çalışıyor. Bireysel yardımlarda bankacılardan sağladığı destek ile birçok mazluma ulaşmayı amaç edinmiş durumda.

Beykoz'da iş insanlarının da destek olduğu ekipte uluslararası alanda projeleri ile mazlumun yanında olmaya devam edeceğini de ifade ediyor. Özellikle deprem bölgesinde yaptığı olağanüstü çalışmaları ile QNB Finansbank üst düzey yöneticisi Ömer Aras’tan da bir plaket ile ödüllendiren Remzi Çıra yeni ekibi ile Beykoz da erzak yardımları ile çok sayıda mazlumlara ulaşmaya başladı bile

Bütün finans camiasının sesi olmaya çalışan Sn. Çıra ve ekibine destek olmak isterseniz sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.

ayna.der2024@gmail.com

Instagram ayna_dernegi

Facebook hesapları ile ulaşım sağlayabilirsiniz” denildi goreleden haber-medya