Göreleli Kaptan Uğur Kır’ın Şüpheli Ölümü Araştırılsın!...

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunlarından Uğur Kır’ın ölü hakkında TC.Gemicilik genel müdürlü sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.Açıklama aynen şöyle;

16.07.2021 günü saat 13:05’te AAKKM’ye gelen çağrıda Namibia’nın 330 deniz mili açığında seyretmekte olan Vanuatu bayraklı ERKUL S isimli gemide 3. Kaptan olarak görev yapan UĞUR KIR isimli personelin bilinç kaybı yaşadığı ve tahliyesi talep edilmiştir.

Luanda Büyükelçiliği’nden alınan bilgiye göre, cenazenin en hızlı Güney Afrika’nın Cape Town limanından alınabileceği değerlendirilmiş olup yakıt ikmalini tamamlayan geminin rotasını cenazeyi teslim etmek üzere Cape Town olarak belirlediği bilgisi alınmıştır.

Uğur KIR’ın naaşının memlekete getirilmesi ile ilgili gelişmeler Bakanlığımızca takip edilmekte olup görev başında hayatını kaybeden gemi insanımız Uğur KIR’a Allah’tan rahmet tüm yakınlarına ve denizcilik camiamıza sabır diliyoruz.

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunu olan Uğur Kır  için Piri reis Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; ”Okulumuz mezunlarından Uğur KIR’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz… Mekanı cennet olsun.” ifadeleri yer aldı.”

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI!...

Öte yandan  Güney Afrika Namibia açıklarında, görev yaptığı Vanuatu bayraklı ERKUL S isimli gemide geçirdiği fenalık sonrası yaşamını yitiren Göreleli hemşerimiz “UĞUR KIR İÇİN ADALET İSTİYORUZ! GANT DENİZCİLİK OLAYDAKİ İHMALİ YAPAN KİŞİLERİ AÇIKLASIN !” diye imza kampanyası başlatıldı.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunlarından Göreleli hemşerimiz merhum Uğur Kır’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun…

İMZA KAMPANYASI İÇİN:

 https://www.change.org/p/gant-denizcilik-u%C4%9Fur-kir-i%C3%A7in-adalet-istiyoruz-gant-denizcilik-olayin-perde-arkasini-ve-ihmali-yapan-ki%C5%9Fileri-a%C3%A7iklasin?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_initial&recruited_by_id=4b180c00-e810-11eb-bc62-0559d4455a52&utm_content=fht-29943519-tr-tr%3A0