Görele’nin Sultanları %30 kapasite ile de olsa taraftarı ile buluşuyor!...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Araç Belediye'yi 35-30 yenerek lige güzel bir başlangıç yapan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü,  Pazar günü ligin 2. Haftasında sahasında Yalıkavak Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

19 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Görele 13 Şubat İlçe Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadeleyi Hamza Sükan ve Halil Kılıç hakem ikilisi yönetecek.

Yaklaşık 1 yıldır pandemi nedeniyle uzak kaldığımız taraftarımızın karşısına çıkacakları için mutlu olduklarını söyleyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Ali Binen” Yalıkavak ligin şampiyonluk adaylarından olan bir takım.  Bizim için zor bir maç olacak. Fakat kendi evimizde süpriz yapmak istiyoruz. Takım da eksik ve sakat oyuncu yok. %30kapasite seyirci ile oynayacağız taraftarımız önünde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum” “dedi.

Ligin ilk haftasında temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü deplasmanda Araç Belediye'yi 35-30 yenerken, Yalıkavakspor evinde Kastamonu Belediye'ye 23-21 mağlup oldu.

 Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Pazar günü ligin 2. Haftasında sahasında oynayacakları Yalıkavakspor maçında Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediye Belediyesi Spor Kulübü’ne  başarılar dileriz. goreleden haber-medya