GÖRELE'NİN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI!...

Araç Spor Salonu'nda Abdullah Özdeniz ve Okan Erkan Yurt hakem ikilisinin yönettiği maçın ilk yarısını    temsilcimiz Görele’nin Sultanları  17-15 önde kapattı.

İkinci yarıda da başarılı bir performans sergileyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları salondan 35-30'luk galibiyetle ayrıldı.

Temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü'nün gollerini Perihan Topaloğlu Açar (8) Özge Yakar (5), Arife Yaşın (5), Sevdanur Özkan (5), Ayşenur Kara (5), Ecem Birben (4), Demet Sonkaya, Sevgi Kalyoncu oğlu ve Esra Betül Zeynel attı.

Karşılaşma sonrası goreleden haber-medya’ya bir açıklama yapan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Ali Binen” Maç beklediğimiz gibi geçti. İlk devre rakibi tanımadığımız için kontrollü oyunu tercih ettik. İkinci devre tempoyu artırıp öne geçtik ve maç istediğimiz sonuçla bitti. Yeni oyuncularımızı ve genç oyuncuları görme şansı bulmamız bizim açımızdan iyi oldu. Sezona deplasman galibiyeti ile başlamak gayet güzel takımımı tebrik ediyorum” dedi.

Alınan bu sonuçla Görele'nin Sultanları sezona 2 puanla başlarken, gelecek hafta sahasında Yalıkavak'ı ağırlayacak.