Görele’nin Sultanları İstanbul’da hazırlık turnuvasına katılacak!...

26 Ağustos 2023 tarihinde yeni sezonun ilk maçında Üsküdar Belediyespor ile Görele’de yenilenen kadrosu ile taraftarlarının karşısına çıkacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediye Spor Kulübü, 14-16 tarihlerinde İstanbul’da hazırlık turnuvasına katılacak.

26 Ağustos’ta lige hazır olacaklarını söyleyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediye Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Ali Binen” Sabah ve akşam çalışmalar devam ediyor. 14-16 tarihlerinde İstanbul’da hazırlık turnuvasına katılacağız. Üsküdar-Bursa ve Tekirdağ ile maç yapacağız. Özellikle yeni oyuncuları görmek  iyi olacağını düşünüyorum. 26 Ağustos’ta lige hazır olacağız” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde başlayacak olan 2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek olan baş antrenör Mehmet Ali Binen’in öğrencileri Görele’nin Sultanları temsilcimiz Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne Avrupa’da ve ligde başarılar diler, sakatsız bir sezon geçirmelerini diliyoruz goreleden haber-medya