Görele’nin Sultanları Lidere 2 Maçtata Boyun Eğdi!...

Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan güçlü rakibi lider Kastamonu Belediyespor’a ikinci maçta deplasmanda 40-35 yenilerek turnuvaya veda etti.

Oynanan karşılaşmalar sonunda yarı finalde Kastamonu Belediyesi ile Armada Praxis Yalıkavak takımları eşleşirken, diğer yarı final maçında Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılaşacak.

 

Play-off yarı final maçları 19, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Kadınlar Süper Ligi play-off yarı finali ve üçüncülük karşılaşmaları, üç müsabakalı ve iki galibiyet üzerinden oynanacak ve birinci maçlar normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, ikinci ve üçüncü maç da normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında yapılacak.

 

Final serisi beş müsabakalık serilerde üç galibiyet üzerinden oynanacak. Final serisinin birinci maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, ikinci ve üçüncü maçlar normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın, dördüncü maç normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın, beşinci maç da normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak goreleden haber-medya