Görele’nin Sultanları Süper Ligi’ni en iyi yerde bitirmek istiyor!...

Hafta sonu Antalya deplasmanında oynadığı Antalya Anadolu maçını 67-20 gibi farklı yenerek moral bulan 18 puanla 7.sırada yer alan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü, Kadınlar Süper Ligi’nin bitmesine 2 hafta kala sahasında oynayacakları Anadolu Üniversitesi maçı ve son hafta deplasmanda oynayacakları Yenimahalle maçlarını kazanarak Kadınlar Süper Ligi’ni en iyi yerde bitirmek istiyor.

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde oynadığı 20 maçta 9 galibiyet ve 11 mağlubiyet alan Görele’nin Sultanları rakip filelere 657 gol atarken, kalesinde 653 gol gördü.

Kadınlar Süper Ligi’nin bitmesine 2 hafta kala 18 puanla 7.sırada yer alan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü 21 Mayıs’ta Görele’de 10. sırada yer alan Anadolu Üniversitesi ve 28 Mayıs’ta deplasmanda 6.sırada yer alan Yenimahalle Belediye ile oynayacak.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Kadınlar Süper Ligi’nin bitmesine 2 hafta , sahasında oynayacakları Anadolu Üniversitesi maçı ve son hafta deplasmanda oynayacakları Yenimahalle Belediye maçlarında baş antrenörü Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne başarılar dileriz. goreleden haber-medya