Görele’nin Sultanlarının Formaları Görücüye Çıktı!...

2021-2022 sezonu için ilk yönetim kurulu toplantısını Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cihan Somuncu başkanlığında gerçekleştiren yönetim kurulu toplantısına Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne destek veren sponsorlarda katıldı.

2021-2022 sezonu Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne destek veren sponsorlara teşekkür eden Görele Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cihan Somuncu” Yeniden yapılanan Görele Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile birlikte; toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yöremizin Tek Süper Lig Kadın Hentbol takımına desteklerinden dolayı tüm sponsorlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bu vesile ile yeni sezonda giyeceğimiz formayı da sizlerle paylaşmış bulunuyorum. Bu sosyal projede bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Tolga Erener’e de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 2021-2022 sezonunda Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne başarılar dileriz.  goreleden haber-medya