Görelespor, Çıkışa Geçti!...

Trabzon Yavuz Selim Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı temsilcimiz Görelespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci  yarıda ev sahibi Arsin İdmanyurdu Spor Kulübü attığı golle eşitliği sağlarken,  temsilcimiz Görelespor, son dakikada attığı golle 3 puanı 2 golle aldı. Temsilcimiz Görelespor gelecek haftayı BAY geçirecek

Görele’de alınan bu galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arsin İdman Yurdu'nu 2-1 lik skorla mağlup eden Görelespor’umuzun Yönetimini,teknik ekibini ve futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnanarak mücadele edildiğinde yenilmeyecek rakip yoktur. Tebrikler Takım!” ifadelerine yer verdi.

Üst üste ikinci kez kazanmanın mutluluğunu yaşayan Görelespor Başkanı Yıldıray Alaca da “Arsin maçını kazanmayı gerçekten çok istiyorduk ve sonunda istediğimiz sonuca ulaştık. Bu galibiyet, sadece üç puan almakla kalmadı, aynı zamanda benim ve hocam Erdem Bey’in Görelespor’da görev süresi boyunca ki ikinci galibiyetimiz oldu. Bu nedenle bu galibiyet, bizim için gerçekten özel bir anlam taşıyor. Hocamıza ve tüm oyuncularıma bu galibiyeti bize yaşattıkları için teşekkür etmek istiyorum. Bu olumlu havayı 24. Haftada içerde oynayacağımız Smart Holding Çayelispor maçında da devam ettirerek, bir sonraki maçlarda da başarılı olmayı umuyoruz. Oyuncularımın gösterdiği performans için de tebriklerimi iletmek istiyorum. Ayaklarına ve yüreklerine sağlık.” Diye konuştu.

goreleden haber-medya