Hancıoğlu’ndan Giresunspor’a önemli bir destek daha!...

Giresunspor’a yıllardır çok önemli desteklerde bulunan HDI Sigorta CEO’su Giresunlu hemşehrimiz Ceyhan Hancıoğlu, 44 yıl aradan sonra Süper Lig’de mücadele edecek olan Çotanaklara yine desteklerini esirgemedi.

 

Mevzu Giresun ve Giresunspor olunca her zaman her türlü fedakarlığı yapan, elini taşın altına koyan Hancıoğlu, yeni sezon öncesi de Giresunspor’a desteğini sürdürdü. Hancıoğlu’nun Genel Müdürlüğünü yaptığı HDI Sigorta A.Ş., Giresunspor’a 2021-22 sezonu için Süper Lig’de kol reklamı sponsoru oldu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Hancıoğlu, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Giresunspor bizim gözbebeğimiz ve Giresunspor’un başarılarıyla tüm Giresunlular gibi bizlerde büyük gurur duyuyoruz. Güzide kulübümüze geçmişte olduğu gibi gelecekte de desteklerimiz sürecek. Sizlerin aracılığıyla Giresun halkının 44 senelik Süper Lig özlemini bitiren, bu büyük başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyor, Giresunspor’umuza yeni sezonda mücadele edeceği Süper Lig’de başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.