Haşim Gökhan Öner’in Öğrencileri Normal Sezonu Lider Tamamladı!...

Tirebolu İlçe Stadı’nda oynanan Giresun Ormanspor U15 takımı  1-0 yenerek 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan antrenör Haşim Gökhan Öner’in öğrencileri Görelespor U15 takımı  İl şampiyonunu belirleyecek play off mücadelesi  gelecek hafta sonu Giresun il merkezinde oynanacak müsabakalarla başlayacak.

Görelespor U15 takımı  antrenörü Haşim Gökhan Öner” Futbolcularımı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Aynı başarıyı Giresun il merkezinde oynanacak müsabakalarda da göstererek İl şampiyonu olmak istiyoruz. Bizlere her türlü desteği veren Altyapı oyuncularımızın sponsorluğunu üstlenen Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede'ye de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Normal sezonu lider tamamlayan Antrenör Haşim Gökhan Öner’in öğrencilerini kutlayan temsilcimiz Görelespor Başkanı Yıldıray Alaca” 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Görelespor U15 takımı futbolcularını, antrenör Haşim Gökhan Öner ve alt yapı koordinatörü Metin Şengün’ü kutlar, play-off maçlarında başarılar dilerim. Altyapı oyuncularımızın sponsorluğunu üstlenen Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede'ye de ayrıca teşekkür ederim” dedi goreleden haber-medya