HAYDİ FENER’İ SÖNDÜRELİM!...

Son haftalarda istediği sonuçlar alamayan GZT Giresunspor Fenerbahçe’yi konuk edecek.

 

Çotanak Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Maç öncesinde yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Erol, Hayrullah ve Emre Taşdemir’le kadro dışı olan Sankhare forma giyemeyecek.

 

GZT Giresunspor süper ligde son 4 haftadır galip gelemiyor. Son galibiyetini deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek alan yeşil-beyazlılar daha sonra çıktığı maçlarda Kasımpaşa’ya 2-0, Alanyaspor’a 3-1, Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

 

Fenerbahçe ise son 5 maçında sadece bir galibiyet alabildi. Sarı-lacivertliler Altay’ı 2-1’lik skorla mağlup ederken, Antalyaspor ve Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor’a 2-1, Başakşehir’e 1-0 kaybetti.

 

TARAFTARIN MAÇI!

 

GZT Giresunspor’umuzun Fenerbahçe ile Çotanak Stadı’nda bugün saat 16.00’da oynayacağı zorlu lig mücadelesine tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.

 

Kalbi Giresunspor için çarpan, iyi günde kötü günde takımımızın hep yanında olan cefakar ve vefakar taraftarlarımızı bu maçta da takımlarının yanında görmek istiyoruz. Gün dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzü gösterme günüdür. Giresun için haydi stada.

 

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

 

GZT Giresunspor-Fenerbahçe arasında 12 Şubat 2022 Cumartesi günü (bugün) oynanacak olan karşılaşmanın maç bileti satışları devam ediyor.

 

Giresunspor Kulübü bilet fiyatlarını 15,30 ve 50 TL olarak belirledi. Biletinizi http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı'nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz