Hem Gol, Hem Puanla Dönün!...

 Son maçında Konyaspor’la 0-0 berabere kalarak ligdeki ilk puanını elde eden Giresunspor ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacağı maça hazır.

 

FİFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yöneteceği 90 dakikada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Dördüncü hakem olarak Onur Özütoprak görev yapacak.

 

HEDEF 3 PUAN

 

Giresunspor Fenerbahçe karşısında elde edeceği 3 puanla hem galibiyet özlemine son vermek hem de golle tanışmak istiyor.

 

Fenerbahçe’nin Başakşehir’e 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayı izleyen teknik heyet rakibin güçlü ve zayıf yönlerini futbolcularına anlattı.

 

Çotanaklar zorlu Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla dönerek ligde beyaz bir sayfa açmak ve süper lige sımsıkı sarılmak istiyor.

Keleş: “Her takım birbirinden puan alıyor”

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, süper ligde her takımın birbirinden puan alabildiğini söyledi.

Alanyaspor ve Başakşehir’i futbolcularına örnek göstererek, “Siz de isterseniz bunları başarabilirisiniz. Alanyaspor Galatasaray’ı, Başakşehir de Fenerbahçe’yi mağlup etti. Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Bunu devam ettirmemiz için rakip ayırmaksızın çizgimizi daha yukarılara taşımamız gerekiyor. Size güveniyor ve Fenerbahçe maçında Giresunspor’u herkese izlettireceğinize inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe’de 6 eksik var

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Marcel Tisserand ve Jose Sosa, Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

 

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlıklarını atlatan ve çalışmalara başlayan Miha Zajc ile Serdar Dursun'un da kadroda olması beklenmiyor.