Tirebolu’da ‘Okuma Günü’ Etkinliği!....

Halk Eğitim Merkezi’nce, 8 Eylül Çarşamba günü ilçenin sahil kesiminde kurulan stantta çok sayıda kitap sergilenirken, Dünya Okuma-Yazma Günü de kutlanmış oldu.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ve Şube Müdürü Serkan Kütükçü’de katıldı. Ayrıca, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Hamzaoğlu ile Halk Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Başar ve Gülşen Gaffaroğlu’nun da hazır bulunduğu etkinlikte, çok sayıda kitap okuyucularla buluşturulurken; Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı kurs öğretmenleri Pamuk Şirin, Sevda Şahin, Fadime Oğuz ve Özcan Kır’da destek verdiler.

Her yıl 8 Eylül’de kutlanan Dünya Okuma-Yazma Günü dolayısıyla bu yıl vatandaşlara yönelik yeni bir etkinlik daha gerçekleştiren Tirebolu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okuma-yazmanın önemine dikkat çekerek, söz konusu etkinliğin amacına ulaşması için yapılan bu tür çalışmaların kapsamının daha da genişletilmesi gerektiğine işaret ettiler.